Hoppa till innehållet

27 okt 2022

Se kvartalswebbinarierna med förvaltarna

Vad påverkade utvecklingen i fonderna under tredje kvartalet 2022? Nu kan du se inspelningarna av de senaste webbinarierna med Didner & Gerges fondteam som går igenom höjdpunkterna under perioden och berättar om innehaven i portföljerna.

US Small and Microcap

Vår spetsiga amerikanska Small & Microcap-fond som förvaltas av Linn Hansson och Jessica Eskilsson Frank, hade ett fortsatt fint kvartal.

Se webbinariet med US Small and Microcap här

Global

Under det tredje kvartalet har det varit en fortsatt stökig marknad men Globalfonden, med Henrik Andersson och Lars Johansson vid rodret, har fortsatt att stå stark i detta klimat. 

Se webbinariet med Global här

Aktiefond

Det är under tuffare perioder man kan göra de bästa investeringarna, berättar Didner & Gerge Aktiefonds förvaltare Simon Peterson i webbeseminariet.

Se webbinariet med Aktiefond här

Småbolag

Didner & Gerge Småbolag är en av de småbolagsfonder som stått emot nedgången bättre under året. Här berättar Kristian Åkesson och vår nya förvaltare Erik Nordström om hur de arbetar. 

Se webbinariet med Småbolag här

Small and Microcap

Henrik Sandell och Carl Granath som förvaltar Didner & Gerge Small and Microcap fortsätter att gräva i det europeiska småbolagsuniverset för att hitta guldkorn. 

Se webbinariet med Small and Microcap här