Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Didner & Gerge är ett fristående fondbolag som grundades 1994 med säte i Uppsala. Vi bedriver en aktiv förvaltning av våra fonder och har som mål att skapa god avkastning på lång sikt. Vi vill att våra sparare ska ha en investeringshorisont på fem år eller längre.

Vi ser flera fördelar med att vara ett fristående fondbolag och inte en del av en större koncern. Därmed kan vi helt fokusera på förvaltningen av våra fonder och ge våra förvaltare frihet att utgå från sina bästa idéer i syfte att skapa god avkastning för dig som kund.

Samtliga våra fonder har två förvaltare. Vi ser det som en fördel då det innebär att förvaltarna kan samarbeta som ett team, utmana och pröva varandras investeringsidéer och gemensamt ta beslut om vilka aktier som ska köpas, säljas eller behållas.

Engagerade och motiverade medarbetare

En annan fördel med att vara ett fristående fondbolag är att vi förmodligen har större möjligheter att behålla våra medarbetare, då vi kan i vissa fall erbjuda delägarskap. Det skapar kontinuitet, stabilitet och engagemang hos oss och det gynnar dig som kund. Här läser du mer om vår ersättningspolicy. För oss är det även en fördel att våra förvaltare är engagerade och själva äger andelar i våra egna fonder.

Kontakta oss, vi vill gärna prata med dig

Vi på Didner & Gerge vill ge dig bästa tänkbara service och vi vill att det ska vara lätt att komma i kontakt med oss. Vi strävar alltid efter att utföra vårt arbete så bra och snabbt vi kan. Hör av dig till oss om du har frågor, vi vill gärna prata med dig!

Branschorganisation och myndighetstillstånd

Didner & Gerge Fonder AB står under Finansinspektionens tillsyn och är medlem i Fondbolagens Förening. Didner & Gerge Fonder AB följer ”Svensk kod för fondbolag”.

 

Medarbetare

Didner & Gerge startades i Uppsala, men i dag finns verksamhet och medarbetare både i Stockholm och Uppsala.

Samhälls­engagemang

Didner & Gerge samarbetar med Läkare utan gränser och välgörenhetsprojektet Team Rynkeby som samlar in pengar till Barncancerfonden.

Vår filosofi

Aktiv förvaltning. På riktigt. Vad betyder det egentligen? Vad är unikt för vårt fondbolag och vårt sätt att investera i aktier och företag för våra kunders räkning?

Externa samarbetspartners

Spara i våra fonder direkt hos oss eller via någon av våra etablerade samarbetspartners.

Viktig information

Vill du veta mer om vilka regelverk vi följer? Hur vi ser på risk eller vart du vänder dig om du har frågor eller klagomål?

Styrelsen

Didner & Gerges styrelse representerar tillsammans en bred kompetens och lång erfarenhet från fondbolag och näringsliv.

TILL TOPPEN