Hoppa till innehållet
 1. Henrik Didner

  Medgrundare och styrelseordförande för Didner & Gerge Fonder. Henrik har en doktorsexamen i Företagsekonomi från Uppsala universitet.

 2. Monika Elling

  Ledamot och vice styrelseordförande för Didner & Gerge Fonders styrelse. Monika sitter även i styrelsen för bl a Fjärde AP-fonden och är ordförande för och grundare av Talent Eye. Hon har lång erfarenhet från näringslivet och har tidigare varit koncernchef för Poolia och CFO i Intrum Justitia. Monika har en civilekonomexamen från Handelshögskolan Stockholm.

 3. Helena Hillström

  Ledamot i Didner & Gerge Fonders styrelse. Helena är Didner & Gerges vd sedan 2012. Hon är civilekonom och fil. mag. med Engelska som huvudinriktning.

 4. Mats-Olof Ljungquist

  Ledamot i Didner & Gerge Fonders styrelse. Mats-Olof har en bakgrund som CFO i Apoteksbolaget AB och Carnegie Investment Bank AB samt CEO i Aragon Holding AB. Han är numera verksam som senior advisor och ledamot i ett flertal bolagsstyrelser. Mats-Olof har en civilekonomexamen från Handelshögskolan.

 5. Lars G Nordström

  Ledamot i Didner & Gerge Fonders styrelse. Lars har lång erfarenhet från ledande befattningar i svenskt näringsliv, däribland som koncernchef för Nordea 2002-2007 och koncernchef för Posten Norden 2008-2011. Han har även varit styrelseordförande för Vattenfall 2011-2022 och vice ordförande i Nordeas styrelse fram till 2019.