Hoppa till innehållet

08 aug 2022

Tre poddar för fondintresserade

Här kommer tre tips på spännande poddar för dig som är intresserad av fonder, aktier och investeringar.

Lyssna in och få ny inspiration för ditt sparande!

1. Globalförvaltarna Henrik Andersson och Lars Johansson från Didner & Gerge Global intervjuas av Placerapodden om nya normalvärderingar, varför dippköp är svåra att göra nu, aktier som inte skapar rubriker och varför kanadensiska och indiska aktier är särskilt intressanta.

HÖR PODDEN MED DIDNER & GERGE GLOBAL HÄR

2. Den amerikanska börsen är fortsatt den absolut största i världen och det finns ett universum av spännande aktier som ofta saknar motsvarighet i Sverige. Nyligen var våra förvaltare Jessica Eskilsson-Frank och Linn Hansson från Didner & Gerge US Small and Microcap gäster hos Sparpodden.

Det blev ett samtal om strategi, varför aktiestoryn måste vara rätt och hur de hittar framgångsrika bolag . Några av aktierna som Jessica och Linn lyfter i programmet är Kinsale, Winmark, US Physical Therapy. 

HÖR PODDEN MED DIDNER & GERGE US SMALL AND MICROCAP HÄR

3. "Banking by Daniel"-podden pratar med Henrik Andersson som förvaltar fonden Didner & Gerge Global. Förutom att vi får veta vilken en av hans favoritaktier är, berättar Henrik även om hur han agerar när inflationen är så pass hög som den är nu.

HÖR PODDEN MED DIDNER & GERGE GLOBAL HÄR