Hoppa till innehållet

08 maj 2024

Ge fonder i present!

Student, dop och bemärkelsedagar – ge bort en gåva som kan växa med tiden.

Funderar du på vad du ska ge nära och kära på kommande bemärkelsedagar? Eller kanske vill du ge en genomtänkt gåva till en vän? Fonder är en gåva som brukar uppskattas såväl direkt som på sikt, och som har potential att växa med tiden.

Allt fler väljer att ge fonder som gåva på bemärkelsedagar, födelsedagar, dop, konfirmationer, student och andra stora och små högtider. När man inte är säker på vad jubilaren önskar sig och när man inte vill köpa något som sedan kanske hamnar direkt längst bak i byrålådan, kan fonder vara en gåva som uppskattas även om många år. Fonder kan till och med må bra av att glömmas bort och 'hittas' längre fram när det blir dags för första bostaden eller körkortet. Didner & Gerge har nu tagit fram ett gåvokort som du kan skriva ut här direkt och ge som gåva till någon när eller kär.

Gör så här

Ladda ner gåvokortet och fyll i namn på mottagaren, beloppet du vill ge bort och namn på den fond du önskar att fondandelarna ska köpas i.

Du kan också ringa oss på 018-640 540 så skickar vi kortet i ett fint kuvert.

Be sedan mottagaren att bli kund. Om mottagaren har några frågor så hjälper vår duktiga kundtjänst så klart till. Om mottagaren är minderårig är det vårdnadshavaren som ska öppna kontot. 

Därefter kan du göra en insättning på mottagarens fondkonto eller ISK.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor!