Hoppa till innehållet

13 jan 2022

Ta chansen att höra förvaltarna live!

Välkommen till live webbinarier med Didner & Gerges portföljförvaltare onsdag den 19 januari, torsdag den 20 januari och fredag den 21 januari. Hör om utvecklingen i fonderna och spännande nyheter i portföljerna under fjärde kvartalet och helåret 2021.

Du kan också passa på att ställa frågor via chatten under mötet. Varje webbinarium varar ca 20 minuter. Välj vilka fonder du vill lyssna till och anmäl dig nedan. Mötet sker via Teams Live. Om du saknar Teams kan du enkelt ansluta och delta i mötet direkt i din webbläsare.

Aktiefonden

Fredag den 21 januari kl.11.00

December avslutade börsåret i positiva tongångar och för helåret 2021 utvecklades börsen mycket starkt vilket resulterade i att 2021 blev det bästa året sedan 2009 för Aktiefonden med en uppgång på nästan 33 %.  Lyssna live på Simon och Carl som förvaltar vår Aktiefond för att få veta mer. 

Live-webbinarium med Didner & Gerge Aktiefond. Anmäl dig här.

Small & Microcap 

Torsdag den 20 januari kl.11.00

Med ett tydligt europeiskt småbolagsfokus har Small and Microcap lyckats riktigt bra på både lång och kort sikt. 2021 var ett händelserikt år i fonden och december avslutades med en stark uppgång. Lyssna live på Henrik Sandell och Carl Granath när de berättar om året som gått 2021 och nya innehav i portföljen. 

Småbolag 

Fredag den 21 januari kl.10.00

Vår expert på svenska och nordiska småbolag heter Kristian Åkesson. Lyssna in när han presenterar utvecklingen i fonden under under 2021, ändringar i portföljen och fokus i förvaltningen framöver. 

Live-webbinarium med Didner & Gerge Småbolag. Anmäl dig här.

Global 

Onsdag 19 januari kl.11.00

År 2021 var framgångsrikt på flera sätt för Globalfonden, som ökade i värde med 21 procent, drivet av underliggande stark vinstutveckling i bolagsinnehaven. Som grupp ökade de vinsten med 63 procent, något bättre än vinstökningen för världsindex på 57%. Lyssna live på Henrik Andersson och Lars Johansson som förvaltar vår Svanenmärkta globalfond när de berättar mer om året som gått. 

US Small & Microcap 

Onsdag 19 januari kl. 10:00

Precis som på den svenska börsen så utvecklades amerikanska småbolag väl under 2021. US Small & Microcap summerade året med en uppgång på totalt ca 30 % mätt i svenska kronor vilket var i linje med fondens jämförelseindex. Lyssna live på Jessica Eskilsson Franck och Linn Hansson som förvaltar en portfölj med inriktning mot små bolag på den nordamerikanska marknaden. De kommer att gå igenom året 2021 och belysa intressanta händelser i fonden. 

Live-webbinarium med Didner & Gerge Aktiefond. Anmäl dig här.