Hoppa till innehållet

07 nov 2023

Mer användarvänlig site, apparna tas bort

Nu får Didner & Gerge ett nytt ansikte utåt.

Vi gör nu en stor satsning och bygger en mer användarvänlig och mobilanpassad hemsida och passar på att förnya vår visuella identitet.

– Vi är otroligt glada över att kunna presentera våra nya webbplatser inom kort. I samband med det har vi också tagit fram en ny visuell identitet med bland annat uppdaterade färger och typsnitt. Vi jobbar nu för fullt för att färdigställa de nya webbplatserna som vi hoppas ska ge en ännu mer användarvänlig och inspirerande fondupplevelse, säger Didner & Gerges kommunikationschef Anna S Marcus.

Ny webbplats och ny Mina sidor

Hemsidan får ett uppdaterat utseende med en megameny där besökare enkelt kan överblicka alla sidor på webbplatsen. Alla sidor och innehållet kommer att arbetas om och ses över för att du som besökare enklare ska kunna ta till dig och hitta den information som du söker.

I samband med att vi lanserar ny hemsida har vi också byggt om den inloggade miljön Mina sidor. Även dessa har fått en uppdaterad garderob där vi framöver även planerar att förbättra ytterligare med fler och snyggare funktioner och än mer användarvänlig funktionalitet. 

Den nya webbplatsen är mobilanpassad vilket gör att vi i samband med lanseringen kommer att avveckla våra appar. Inloggning via mobil och surfplattor kommer framöver att kunna ske i den webbläsare som man har på mobilen eller surfplattan.

Bättre upplevelse för användare

Vår förhoppning är att den nya inloggade miljön på Mina sidor ska upplevas som ännu bättre än den som tidigare fanns i appen, med snygga och bra funktioner som är enkla att använda. Som kund kommer du att kunna logga in på Mina sidor med BankID. För att se till att vi har så hög användarsäkerhet som möjligt har vi i samband med lanseringen tagit bort möjligheten att logga in med PIN-kod.

Om du har frågor om inloggningen eller behöver hjälp så tveka inte att kontakta vår hjälpsamma kundtjänst.

För dig som är nyfiken på vår nya identitet, så har vi smugit ut den i hållbarhetsbroschyren Resilient World, i presentationerna på vårt stora kundevent Andelsägarträffen och i Globalfondens senaste Svanenrapport. Både den publika webbplatsen och Mina sidor lanseras i slutet av november.