Hoppa till innehållet

15 dec 2023

Ge fonder i julklapp

Letar du efter en julklapp eller nyårspresent till en vän, ett barn eller barnbarn? Fonder är en gåva som har potential att växa med tiden.

På senare år har det blivit allt vanligare att ge fonder i present på bemärkelsedagar, födelsedagar, dop, konfirmationer, student och olika högtider. När man inte är säker på vad jubilaren önskar sig och när man inte vill köpa något som sedan kanske hamnar direkt längst bak i byrålådan, kan fonder vara en gåva som uppskattas även om många år. Fonder kan till och med må bra av att glömmas bort och 'hittas' längre fram när det blir dags för första bostaden eller körkortet. Didner & Gerge har nu tagit fram ett gåvokort som du kan skriva ut här direkt och ge i present till sommarens bemärkelsedagar. Ladda ner kortet nedan och fyll i namn på mottagaren, beloppet du vill ge bort och namn på den fond du önskar att fondandelarna ska köpas i. Du kan också ringa oss på 018-640 540 så skickar vi kortet i ett fint kuvert.

Mottagaren behöver bli kund hos oss för att kunna ta emot fondandelarna. Om mottagaren är minderårig är det vårdnadshavarna som ska fylla i bli kund-ansökan. Därefter kan du göra en insättning på mottagaren fondkonto eller ISK. Tveka inte att ringa eller mejla oss om du har frågor! 

Ladda ner gåvokortet här!