Om oss

Samhällsengagemang

Didner & Gerge har valt att samarbeta med en av världens mest framstående biståndsorganisationer, Läkare Utan Gränser samt välgörenhetsprojektet Team Rynkeby.

Logo_foretagsvan_2015_low_RGB

Läkare Utan Gränser är en medicinsk humanitär organisation som räddar liv och lindrar nöd där det behövs mest. De bistår människor som drabbats av kriser, krig och naturkatastrofer oavsett politisk åsikt, religion eller etnisk tillhörighet. Under ett år skickar Läkare Utan Gränser ut cirka 2 500 internationella fältarbetare till ca 70 länder där de tillsammans med 30 000 lokalt anställda bedriver verksamheten i fält.
1999 tilldelades Läkare Utan Gränser Nobels fredspris.

 
Rynkeby

Team Rynkeby är ett nordiskt välgörenhetsprojekt som syftar till att sprida information om och samla in pengar till Barncancerfonden, huvudsakligen genom företagssponsring, men även via insamlingar och event. Ett års arbete kulminerar för deltagarna i en Paris-cykling på 120 mil som sker i början av juli.

 

Riskinformation: Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Ta alltid del av faktablad innan du genomför ett köp. Faktablad och informationsbroschyr finns tillgängliga på vår hemsida eller kan tillhandahållas brevledes. Kontakta oss på 018-640 540 så skickar vi dig denna information kostnadsfritt.