Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Att månadsspara med fasta insättningar över en längre tid, är ett bra sätt att bygga upp ett sparkapital. Ett regelbundet sparande leder till att du köper fondandelar både när kursen är hög respektive låg, vilket innebär att du sprider risken och att aktiemarknadens svängningar jämnas ut. Du kan månadsspara från 100 kronor per månad i en eller flera av våra fonder.

Så här kommer du igång med ett månadssparande

Fyll i blanketten för månadssparande nedan och sänd den till oss, så ordnar vi överföringen. Om anmälan är oss tillhanda senast den 15:e i månaden kommer det första uttaget att göras samma månad, annars sker första uttaget efterföljande månad.

Pengarna dras den 28:e varje månad. Om pengar saknas på kontot, görs inget ytterligare försök samma månad. Observera att vi inte skickar någon köpnota efter varje köp utan beloppen som sparas redovisas på det kontoutdrag som du får varje kvartal.

Tänk på att du måste vara registrerad som kund hos oss innan du kan lägga upp ett månadssparande.

Blankett för start eller förändring av ett månadssparande

Använd blanketten nedan för att lägga upp ett månadssparande eller för att ändra ett befintligt månadssparande, d.v.s. för att ändra sparbelopp eller för att avsluta ett befintligt månadssparande.

Ladda ner blankett.

Spara i fonder

Att spara i aktiefonder har visat sig vara en mycket bra sparform för den som sparar långsiktigt, men kan vara kortsiktigt prövande eftersom aktiemarknader alltid svänger upp och ner.

Spara till barn

Många vill lägga upp ett långsiktigt sparande till sina barn eller kanske sina barnbarn. Att välja en aktiefond är en utmärkt placeringsform för ett sådant långsiktigt sparande.

Pensionsspara

Att spara i aktiefonder är ett bra alternativ för den som vill spara långsiktigt.

Kom igång med ditt sparande

Vill du bli kund hos oss och spara i en eller flera av våra fonder? Är du redan kund och vill spara mer eller mindre? Vill du flytta ditt sparande mellan våra fonder?

Välja PPM-fonder

Vill du spara i någon av våra fonder via premiepensions-
sparandet (PPM)?
Här får du veta mer om dina alternativ.

TILL TOPPEN