Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Här kan du också spara i våra fonder – Samarbetspartners

Du kan spara i samtliga våra fonder direkt via oss, men Didner & Gerge Fonder har också etablerade samarbeten med de flesta banker och fondkommissionärer på den svenska marknaden.

Hur våra fonder erbjuds, skiljer sig något mellan olika aktörer och lättast är att du kontaktar den bank eller förmedlare som du vill spara i våra fonder genom.

Det är viktigt att du som sparare tar del av fördelar och nackdelar med olika former av sparande innan du bestämmer dig. Vi på Didner & Gerge erbjuder ingen form av rådgivning och är inte heller skatteexperter. Vi hänvisar dig därför till privata rådgivare eller Skatteverket.

Besök gärna någon av nedanstående samarbetspartner för att hitta mer information om olika former av sparande.

Om Didner & Gerge

Didner & Gerge är ett fristående fondbolag med aktiv aktieförvaltning. Målet är att skapa en långsiktigt god avkastning för fonden och för dig som kund.

Medarbetare

Didner & Gerge startades i Uppsala, men i dag finns verksamhet och medarbetare både i Stockholm och Uppsala.

Samhälls­engagemang

Didner & Gerge samarbetar med Läkare utan gränser och välgörenhetsprojektet Team Rynkeby som samlar in pengar till Barncancerfonden.

Vår filosofi

Aktiv förvaltning. På riktigt. Vad betyder det egentligen? Vad är unikt för vårt fondbolag och vårt sätt att investera i aktier och företag för våra kunders räkning?

Viktig information

Vill du veta mer om vilka regelverk vi följer? Hur vi ser på risk eller vart du vänder dig om du har frågor eller klagomål?

Styrelsen

Didner & Gerges styrelse representerar tillsammans en bred kompetens och lång erfarenhet från fondbolag och näringsliv.

TILL TOPPEN