Vi använder kakor (”cookies”) för att förbättra din användarupplevelse och för att ge dig som besökare tillgång till viss funktionalitet samt för webbanalys och annonsering. Läs mer om hur vi använder kakor (cookies) här.

Om du redan är registrerad som kund hos oss och vill köpa fler fondandelar räcker det med att du gör en insättning på bankgirot för respektive fond. Men inga transaktioner kommer att genomföras innan du blivit registrerad som kund.

1. Engångsinsättning

När du köper fondandelar vid ett enskilt tillfälle, sätter du in det önskade sparkapitalet på vald fonds bankgironummer enligt nedan.
Observera att namn och kundnummer eller person-/organisationsnummer måste anges som meddelande vid insättningen. En bekräftelse på ditt köp skickas dagen efter transaktionen genomförts.

Köp av fondandelar i:

  • Didner & Gerge Aktiefond BG: 5923-6356.
  • Didner & Gerge Småbolagsfond BG: 360-4071.
  • Didner & Gerge Global BG: 779-1320.
  • Didner & Gerge Small and Microcap BG: 545-0846.
  • Didner & Gerge US Small and Microcap BG: 487-6249.

Insatta medel går direkt in på fondernas konto hos förvaringsinstitutet, SEB*.
Den kurs du får när du köper eller säljer fondandelar bestäms vid en bryttid, klockan 16.00 (13.00 då börsen är öppen halvdag). Det innebär att pengarna, eller säljordern, måste vara oss tillhanda senast klockan 16.00 för att du ska få dagens kurs, vare sig du köper eller säljer fondandelar.