Vi använder kakor (”cookies”) för att förbättra din användarupplevelse och för att ge dig som besökare tillgång till viss funktionalitet. Läs mer om hur vi använder cookies här.

Förvaltarna presenterar utvecklingen i fonden och ändringar i portföljen under första kvartalet 2021, samt fokus i förvaltningen framöver.

 

Småbolag – Webbseminarium Live

Småbolag har haft en stark start på 2021 och är en av de bästa småbolagsfonderna i år enligt Morningstar. Lyssna live på Kristian Åkesson och Carl Gustafsson när de presenterar utvecklingen i fonden under kvartalet, ändringar i portföljen och fokus i förvaltningen framöver.

Seminariet sändes måndag 19 april kl. 11:00
SE INSPELNINGEN I MEDIABIBLIOTEKET

 

Small & Microcap – Webbseminarium Live

Med ett tydligt europeiskt småbolagsfokus har Small and Microcap lyckats riktigt bra på både lång och kort sikt. Lyssna live på Henrik Sandell och Carl Granath när de berättar om kvartalets utveckling och nya innehav i portföljen.

Seminariet sändes måndag 19 april kl. 13:30
SE INSPELNINGEN I MEDIABIBLIOTEKET

 

US Small & Microcap – Webbinarium Live

Vilka amerikanska småbolag är extra intressanta på sikt och hur hittar man dem? Lyssna live på Jessica Eskilsson Franck och Linn Hansson som förvaltar en portfölj med inriktning mot små bolag på den nordamerikanska marknaden. De kommer att gå igenom kvartalet som gått och belysa intressanta händelser i fonden.

Seminariet sändes torsdag 15 april kl. 10:00
SE INSPELNINGEN HÄR

 

Aktiefonden – Webbseminarium Live

Simon Peterson och Carl Bertilsson har gett Aktiefonden en rejäl vitamininjektion sedan de tog över förvaltningen av fonden för ett och ett halvt år sedan. Lyssna live på Simon och Carl när de bland annat presenterar nya bolag i fonden och andra viktiga händelser under kvartalet.
Seminariet sändes 15 april kl. 11:00
SE INSPELNINGEN I MEDIABIBLIOTEKET

 

Global – Webbseminarium Live

Det har varit ett livligt kvartal på de globala aktiemarknaderna. Lyssna live på Henrik Andersson och Lars Johansson som förvaltar vår Svanenmärkta globalfond. Förvaltarna ger en uppdatering om kvartalets viktigaste händelser samt nya spännande bolagscase i portföljen.

Seminariet sändes fredag 16 april kl. 10:00
SE INSPELNINGEN I MEDIABIBLIOTEKET