Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Välkommen till webbseminarium med Didner & Gerges portföljförvaltare!  Förvaltarna presenterar utvecklingen i fonden och ändringar i portföljen under första kvartalet 2021, samt fokus i förvaltningen framöver. Det kommer dessutom att finnas möjlighet att ställa frågor via chatten under mötet.

Webbseminarierna äger rum torsdag 15 april, fredag 16 april och måndag 19 april.

Varje fond har ett eget möte och du anmäler dig nedan. Mötet sker via Teams Live. Om du saknar Teams kan du enkelt ansluta och delta i mötet direkt i din webbläsare.

 

US Small & Microcap – Webbinarium Live

Vilka amerikanska småbolag är extra intressanta på sikt och hur hittar man dem? Lyssna live på Jessica Eskilsson Franck och Linn Hansson som förvaltar en portfölj med inriktning mot små bolag på den nordamerikanska marknaden. De kommer att gå igenom kvartalet som gått och belysa intressanta händelser i fonden.

När: torsdag 15 april kl. 10:00
ANMÄL DIG HÄR

 

Aktiefonden – Webbseminarium Live

Simon Peterson och Carl Bertilsson har gett Aktiefonden en rejäl vitamininjektion sedan de tog över förvaltningen av fonden för ett och ett halvt år sedan. Lyssna live på Simon och Carl när de bland annat presenterar nya bolag i fonden och andra viktiga händelser under kvartalet.
När: torsdag 15 april kl. 11:00
ANMÄL DIG HÄR

 

Global – Webbseminarium Live

Det har varit ett livligt kvartal på de globala aktiemarknaderna. Lyssna live på Henrik Andersson och Lars Johansson som förvaltar vår Svanenmärkta globalfond. Förvaltarna ger en uppdatering om kvartalets viktigaste händelser samt nya spännande bolagscase i portföljen.

När: fredag 16 april kl. 10:00
ANMÄL DIG HÄR

 

Småbolag – Webbseminarium Live

Småbolag har haft en stark start på 2021 och är en av de bästa småbolagsfonderna i år enligt Morningstar. Lyssna live på Kristian Åkesson och Carl Gustafsson när de presenterar utvecklingen i fonden under kvartalet, ändringar i portföljen och fokus i förvaltningen framöver.

När: måndag 19 april kl. 11:00
ANMÄL DIG HÄR

 

Small & Microcap – Webbseminarium Live

Med ett tydligt europeiskt småbolagsfokus har Small and Microcap lyckats riktigt bra på både lång och kort sikt. Lyssna live på Henrik Sandell och Carl Granath när de berättar om kvartalets utveckling och nya innehav i portföljen.

När: måndag 19 april kl. 13:30
ANMÄL DIG HÄR