Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse

Vi söker en medarbetare till administration/back-office!

Vi är ett fristående fondbolag med säte i Uppsala. Vi bedriver en tydligt aktiv förvaltning av våra fonder och vi är mycket stolta över vårt varumärke. I vår förvaltning letar vi efter bolag som vi bedömer har potential till en god utveckling på lång sikt och till en rimlig risk. Vi är långsiktiga och tar inte hänsyn till kortsiktiga svängningar på börsen. Vårt huvudkontor finns i Uppsala och där arbetar ledning, compliance, risk och administration. Förvaltning och marknad finns på kontoret i Stockholm.

Vi söker nu förstärkning till vår administration/back-office i Uppsala. Vi är en liten grupp på 6 personer som jobbar tätt tillsammans för att se till att dagens arbetsuppgifter utförs enligt våra fastställda rutiner. Till dina arbetsuppgifter hör bl.a:

  • Registrera kunders affärer och fondernas aktieaffärer
  • Ge service samt hjälpa våra kunder med frågor via e-post och telefon
  • Delta vid dokumentation och rapportframtagning
  • Bistå vid rapportering till myndigheter
  • Arbeta med övriga administrativa uppgifter

Vi söker dig som jobbat cirka två år på fondbolag eller bank. Du bör ha ekonomisk utbildning från gymnasium eller universitet. Du behöver också ha vana av att arbeta i främst Excel, men gärna hela Officepaketet. Det är meriterande om du har Swedsec-licens.

Dina personliga egenskaper är väldigt viktiga för oss och för att trivas hos oss behöver du vara flexibel, ödmjuk, serviceinriktad, ansvarsfull och noggrann. Det är också viktigt att du tycker om att jobba i en liten grupp.

Vi ber dig skicka CV och personligt brev till info@didnergerge.se innan den 31 maj. För frågor angående tjänsten ber vi dig maila emma.forsberg@didnergerge.se.

Välkommen med din ansökan!

Nyhetsbrev April

2018-05-11

Klicka här för att läsa vårt senaste nyhetsbrev. 

Didner & Gerge Global vann Morningstar Awards som bästa globalfond!

2018-05-11

Syftet med Morningstar Awards är att uppmärksamma de förvaltare som har presterat bäst i sina respektive kategorier de senaste 5 åren. Morningstars kalkyler pekar ut fonder som har levererat avkastning i toppklass och gjort det med risktagande under genomsnittet. Morningstar Fund Awards har längre mätperiod och granskar förvaltarnas prestationer under de senaste ett, tre och … Continued

Kvartalsrapport för Q1

2018-04-25

Fondernas rapport för första kvartalet finns nu publicerad. Klicka här för att läsa den direkt. Om du vill komma till sidan med samtliga rapporter klickar du här.

TILL TOPPEN