Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Didner & Gerge Fonder har rekryterat Kristian Åkesson som ny förvaltare av Didner & Gerge Småbolag. Kristian kommer närmast från en roll som analytiker och förvaltare på investmentbolaget Svolder. Han har tidigare arbetat för investmentbanken J.P. Morgan i London.

Kristian Åkesson ersätter Johan Wallin, och kommer från och med den 1 februari att förvalta Småbolagsfonden tillsammans med Carl Gustafsson, i enlighet med Didner & Gerges tydliga filosofi om två förvaltare av varje fond.

Vi är väldigt glada över nyrekryteringen och jag är övertygad om att Kristian kommer att bli en värdefull förstärkning till förvaltningsteamet, säger Helena Hillström, VD på Didner & Gerge Fonder.

Jag delar verkligen Didner & Gerges investeringsfilosofi, att genom aktiv förvaltning – till rimlig risk – långsiktigt prestera en avkastning som överträffar relevanta jämförelseindex. Det känns inspirerande att få arbeta tillsammans med så kompetenta personer, i ett framgångsrikt bolag som har skapat imponerande resultat genom åren, säger Kristian Åkesson.

Didner & Gerge Fonder AB förvaltar per 2018-01-15 drygt 76 miljarder kronor fördelat på fem fonder.

 

För ytterligare information, kontakta:

Helena Hillström, VD
helena.hillstrom@didnergerge.se
Telefon: 018-640 543