Vi använder kakor (”cookies”) för att förbättra din användarupplevelse och för att ge dig som besökare tillgång till viss funktionalitet samt för webbanalys och annonsering. Läs mer om hur vi använder kakor (cookies) här.

Den 21 november hade vi nöjet att bjuda in till andelsägarträff vid Uppsala Konsert & Kongress. Andelsägarträffar har vi haft sedan 1998. En viktig tradition och dag för oss att berätta om oss och våra fonder samt ge möjlighet för våra kunder att ställa frågor direkt till samtliga våra förvaltare. Nedan är en länk till en sammanfattande film av årets träff (5 minuter). Vi hade ungefär 700 gäster och extra roligt att så många kom då vi fyllde 25 år som fondbolag tidigare i år.

Vid länken nedan finns hela filmen från andelsägarträffen (85 minuter). Presentation av våra grundarna Henrik Didner och Adam Gerge samt vd Helena Hillström. Extern gäst var Peter Wallensteen, Professor vid institutionen för freds- och konfliktsforskning. Uppsala Universitet. Samtliga förvaltare för våra fem fonder intervjuas på scen.

På vår youtubekanal, Didner Gerge, finns samtliga våra tidigare filmer publicerade. Det går även utmärkt att följa oss på youtube för att få notis när vi gör uppdateringar där framöver.