Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

Andelsägarträff 26 november i Uppsala (filmer)

Den 26 november hade vi nöjet att bjuda in till andelsägarträff vid Uppsala Konsert & Kongress. Andelsägarträffar har vi haft sedan 1998. En viktig tradition och dag för oss att berätta om oss och våra fonder samt ge möjlighet för våra kunder att ställa frågor direkt till våra förvaltare. Nedan är en länk till en sammanfattande film av årets träff (5 minuter). Vi hade ungefär 600 gäster.

 

Vid länken nedan finns hela filmen från andelsägarträffen (93 minuter). Våra grundarna Henrik Didner och Adam Gerge samt vd Helena Hillström berättade om fondbolagets historia och den investeringsfilosofi som sedan starten 1994 ligger till grund för förvaltningen. Extern gäst var Apoteas vd Pär Svärdson. Vi får en hälsning från Small and Microcap fonden som tyvärr inte kunde vara på plats. Förvaltarna för Småbolagsfonden och Aktiefond presentationerade  sina respektive fonder.

På vår youtubekanal, Didner Gerge, finns samtliga avsnitt uppdelade från andelsägarträffen inklsuive vår externa talare Pär Svärdson. Det går även utmärkt att följa oss på youtube för att få notis när vi gör uppdateringar där.