Den här sidan använder sig av cookies för en bättre användarupplevelse

Andelsägarträff den 16 november 2017

På en näst intill fullsatt China Teater i Stockholm ägde Didner & Gerges årliga andelsägarträff rum den 16 november. Ta del av bolagets idéer om hur en hållbar förvaltningsorganisation byggs, vad aktiv förvaltning är, lär känna några av bolagen i fonderna och, inte minst, hör Mats Sundin, svensk hockeyhjälte, berätta om åren i NHL och hur ett starkt team byggs.

 

Helena Hillström, VD, berättar om aktiv fövaltning och vad som hänt sedan sist i fondbolaget.

 

Henrik Didner & Adam Gerge, bolagets grundare, beskriver hur en hållbar förvaltningsorganisation byggs och om idén bakom förvaltarmodellen med två förvaltare på varje fond.

 

Mats Sundin: Mats är den svensk som gjort flest mål av alla i NHL, världens bästa hockeyliga. 1349 mål på nästan lika många matcher. Se och hör Mats bland annat berätta om åren i NHL, hur man bygger ett starkt team och kultur i ett lag och Tre Kronors triumf i Turin-OS 2006.

 

Presentation av Globalfonden:

Henrik Andersson och Lars Johansson, förvaltare av Globalfonden, berättar om några av de bolagsinvesteringar som finns i portföljen och varför bolagskultur och hållbarhet är två centrala faktorer för vilka investeringar som görs. Henrik och Lars berättar också hur de ser på fondens investeringar som delägarskap i ett antal utvalda företag, inte som tillfälliga placeringar som kan bytas ut med en knapptryckning.

Presentation av US Small and Micro Cap fonden:

Carl Bertilsson och Jessica Eskilsson Frank förvaltar Didner & Gerges senaste tillskott i fondutbudet. Fonden startade för drygt ett år sedan. På andelsägarträffen berättade förvaltarna om några av de just nu 29 företag som de investerat i; det konjunkturokänsliga vakuumförpackningsföretaget Winpak, nytänkande utbildningsföretaget Grand Canyon Education och The North West Company som är ett detaljhandels- och logistikföretag som specialiserat sig på svårtillgängliga geografier.

 

Vi har också en fullständig version för er som önskar titta på hela Andelsägarträffen i sin helhet.

 

Didner & Gerge lanserar en ny hemsida

2017-11-13

Nu är den nya hemsidan lanserad! En ökad överskådlighet och användarupplevelse har varit vårt fokus.

Nyhetsbrev oktober

2017-11-01

Klicka här för att läsa vårt senaste nyhetsbrev.

Kvartalsrapport

2017-10-18

Nu har kvartalsrapporten för årets tredje kvartal publicerats! Klicka nedan för att ta del av denna.

TILL TOPPEN