Frågor & Svar

Blanketter

Vi har samlat alla blanketter på ett och samma ställe för att underlätta för dig som kund. Nedan finner du alla våra aktuella blanketter.

 • PDF Blankett

  Anmälningsblankett för ny kund Privatperson

  För att bli kund i egenskap av privatperson måste du först fylla i en anmälningsblankett och skicka den till oss, innan första inbetalning kan göras. När du har registrerats som kund skickar vi en bekräftelse med ditt kundnummer och du kan då göra en insättning. Blanketten avser privatpersoner.

 • PDF Blankett

  Anmälningsblankett för ny kund Juridisk person

  För att bli kund för ett företags räkning måste du först fylla i anmälningsblanketten för juridiska personer och skicka den till oss, innan första inbetalning kan göras. När ni har registrerats som kund skickar vi en bekräftelse med ert kundnummer och ni kan då göra en insättning.

 • PDF Blankett

  Blankett för start eller ändring av månadssparande

  Det går bra att månadsspara i våra fonder via autogiro. Minsta belopp vid månadssparande är 100 kronor. Fyll i denna blankett för månadssparande och skicka in den till oss så ordnar vi överföringen. Blanketten kan även användas för ändringar/avslut av månadssparande.

 • PDF Blankett

  Blankett för överföring/gåva av andelar

  Det går bra att göra en överföring av andelar till annan kund inom fonden. Överföringen sker då till GAV-kurs och ingen vinst eller förlust realiseras. Om mottagaren av överföringen inte sedan tidigare är kund hos oss ska även en anmälningsblankett fyllas i för denna nya fondandelsägare.

 • PDF Blankett

  Blankett för inlösen av fondandelar

  Inlösenanmälan skall fyllas i skriftligen och vara undertecknad av andelsägaren. Anmälan om inlösen måste sändas till oss per post, fax eller per mail som PDF. Använd gärna vår blankett för inlösen. Pengarna utbetalas till det bankkonto som du föranmält.

Riskinformation: Kom ihåg att sparande i fonder alltid är förknippat med risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Fonderna kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta beloppet. Ta alltid del av faktablad innan du genomför ett köp. Faktablad och informationsbroschyr finns tillgängliga på vår hemsida eller kan tillhandahållas brevledes. Kontakta oss på 018-640 540 så skickar vi dig denna information kostnadsfritt.